Reese Witherspoon imala je imidž zlatne djevojke Hollywooda, no ovaj događaj promijenio je sve.


Glumica Reese Witherspoon je prije nekoliko dana privedena u policijsku postaju zbog remećenja reda i mira, a njezin suprug Jim Toth zbog vožnje u pijanom stanju.

Vezani članci Trevor Dahl (Foto: Instagram) Imamo privatnu snimku: Svjetski poznate face čestitaju Hrvatskoj na pobjedi, a najvatreniji je među njima jedan poznati DJ Jennifer Aniston (Foto: Getty) Ustale moćne žene Hollywooda: Milijuni dolara za borbu protiv seksualnog zlostavljanja "običnih" žena

>> Reese Witherspoon uhićena: 'Znaš li kako se zovem, tko sam ja?!'

Vraćajući se s večere u restoranu, tada ih je zaustavio policajac. Oboje su bili pripiti, a policajac ih je zaustavio jer je vozač prešao u drugu traku. Reese ga je pokušala omesti u obavljanju posla, te je pokazala svoju pomalo bahatu stranu. 'Znaš li kako se zovem, znaš li tko sam? Uskoro ćeš saznati, i biti ćeš na svim vijestima', tada mu je rekla. No nakon što se otrijeznila i što je njezina slika iz pritvora obišla svijet, Reese se javno ispričala za svoje postupke.

Sada je izašla i snimka privođenja koju je objavio Fox News  a prenjeli su svi drugi mediji. Ppolicajac koji ju je priveo je napisao u izvještaju: 'Nakon što sam priveo gospođu Witherspoon rekla mi je kako nije mislila da sam pravi policajac', poručio je policajac iz prometne patrole Atlante.

Javna isprika

'Očito je da sam popila nekoliko pića previše i jako me sram zbog stvari koje sam rekla. Bila je to definitvno strašna situacija, jer sam se bojala za svog supruga, iako to nije isprika. Vrijeđala sam policajca, pokazala mu nepoštovanje, a samo je radio svoj posao.', tada je poručila.

Jedno je sigurno, Reese će ovaj incident još dugo pratiti...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook