Filmski producenti već su stigli na Tajland, gdje traje akcija spašavanja dječaka iz potopljene pećine.

Galerija


U Hollywoodu ne gube vrijeme, što potvrđuje dolazak dvojice američkih filmskih producenata na Tajland, gdje traje akcija spašavanja dječaka iz potopljene pećine, piše u utorak BBC.

Vezani članci Spašavanje dječaka na Tajlandu (Foto: AFP) Još jedan dan i agoniji je kraj: U špilji na Tajlandu ostala su još samo četiri dječaka i trener, a sutra će i oni udahnuti svjež zrak Dječaci su prevezeni u bolnicu (Foto: AFP) Opasna akcija prekinuta: Iz pećine spašena četvorica zarobljenih dječaka, u bolnici ih dočekale obitelji

Michael Scott i Adam Smith iz filmske kompanije PureFlix došli su u Tham Luang i već razgovaraju o mogućem filmskom projektu, prenijela je novinska agencija AAP.

Spašavanje dječaka na Tajlandu (Foto: Getty Images)
Spašavanje dječaka na Tajlandu (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Upitan je li njihov potez neukusan s obzirom na dramu koju proživljavaju dječaci i njihovi roditelj, Smith je rekao: "Ovdje će doći i druge produkcije kuće, pa moramo biti vrlo brzi."

Spašavanje dječaka na Tajlandu (Foto: Getty Images)
Spašavanje dječaka na Tajlandu (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Trenutačno je u tijeku i treća operacija spašavanja u kompleksu špilja u Tajlandu. Spašen je i deveti dječak. 

Ukupno osam dječaka izvučeno je u nedjelju i ponedjeljak iz labirinta Tham Luang na granici s Mjanmarom. Dječaci su u pećini od 23. lipnja.

(Hina)