Voditelji zadržani

Ukinut show koji je obilježio kraj 2012. godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Australski radijski show koji je nakon samoubojstva londonske medicinske sestre u slučaju Kate Middleton u prosincu prošle godine postao preko noći slavan ipak je ukinut.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Čin koji je šokirao svijet Izlaze novi detalji: Pila je antidepresive i pokušala si dvaput oduzeti život

Podsjećamo, riječ je o radijskoj emisiji 'Hot 30' tijekom koje su njezini voditelji nazvali londonsku bolnicu u kojoj je zbog mučnina ležala Kate Middleton i predstavili se kao kraljica Elizabetha i princ Charles.

Medicinska sestra koja se javila na poziv, Jacintha Saldanha, preusmjerila je voditelje svojoj kolegici, a kad je svijetom odjeknula vijest kako je ova druga voditeljima sve ispričala o stanju Kate Middleton, Jacintha je izvršila samoubojstvo vješanjem.

>> Izlaze novi detalji: Pila je antidepresive i pokušala si dvaput oduzeti život

Nakon tog tragičnog čina sve oči svijeta bile su uperene u dvoje voditelja - Michaela Christiana i Mel Greig, kao i emisiju koju su vodili, a koja je na kraju, nakon mnogo razmišljanja, ipak ukinuta.

Dvoje voditelja, koji su trenutno bez posla, prema riječima vlasnika, bit će ubrzo vraćeni na posao u neku drugu emisiju, svatko prema svom talentu.

Podsjećamo, Greig i Christian su se u programu australske televizije ispričali svima koje su povrijedili. U emotivnom intervjuu su i zaplakali, a izjavili su kako im nikad nije bila namjera nikog povrijediti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene