Kako mu to uspijeva?

U jednom danu zaludio svijet – Upoznajte velškog Maradonu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Andrew Cassidy je u jednom danu zaludio cijeli svijet. 50. je po mnogima bolji i od većine nogometaša, a dobio je nadimak 'Velški Maradona' koji je zahvaljujući Internetu postao je prava senzacija nakon što je pokazao svoje umijeće.

Pedeset mu je godina, ima 130 kilograma i suvereno vlada loptom. On je Andrew Cassidy koji je dobio nadimak 'Velški Maradona'.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Vruća čestitka Mladi Vatreni odveo djevojku na Mauricijus, ona pokazala savršeno tijelo

'Mislim da je sve stvar vježbe. Djeca mi često dolaze i kažu kako je ovo nevjerojatno', kaže Andrew. U samo jednom danu imao je više stotina tisuća klikova na Youtubu. Preko noći je postao zvijezda i dobio nadimak 'Velški Maradona'.

>> 'Nisam išao u školu, posvetio sam se nogometu i sad pomažem obitelji'

'Malo mi je svega preko glave. Sve se dogodilo gotovo u jednom danu. Nisam se ni naspavao jer sam razmišljao o svemu', priznaje. Nogometnim se trikovima počeo služiti kada je dobio otkaz. Poželio je skinuti koji kilogram, a na kraju je pozvan na prestižno natjecanje u Dubai.

'Bilo je razgovora o natjecanju u Dubaiju. Rekao sam im da ću doći ako mi je netko spreman platiti let i boravak tamo. Vidjet ćemo što će biti', kaže Andrea koji je dobio ponudu iz snova! A spremni su mu platiti let, luksuzni hotel te platiti 200 funti na dan. Velški Maradona nova je atrakcija kojoj je Internet pomogao na putu do uspjeha.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene