Riječanka Sara Saršon svojim talentom oduševljava sve koji je upoznaju.

Galerija


Sara Saršon dolazi iz Rijeke, a na Supertalent se prijavila kao plesačica - to kakva plesačica!

Vezani članci Elizabeth Zacero (Foto: Anamaria Batur) Život ju nije mazio, no Elizabeth je odlučna: "Selidba na kraj svijeta zbog karijere ne bi mi bila problem" Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Njegova prva ljubav bio je nogomet, a danas je izvrstan pjevač: ''Nešto sam morao ostaviti''

''Ovo je moj treći dolazak na Supertalent i ostaviti ću sve bez daha!'', poručila je.

Na pozornici će nastupiti trbušnim plesom uz poprilično opasne rekvizite, no samouvjerenoj Sari to ne predstavlja ni najmanji problem. Ples sa sabljom vidjet ćemo u izvedbi Sare i njene dvije prijateljice iz plesnog studija.

Sara Saršon (Foto: Profimedia)
Sara Saršon (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

''To nije jedna sablja već više njih. Jako je napeto i uzbudljivo'', rekla je Sara.

''Više sam uzbuđena nego što me strah, ali uvijek postoji mjera opreza'', priznala je Sara koja kaže kako u ovakvom sastavu i trio kao što su na Supertalentu nikada do sada nisu nastupile.

Ova je Riječanka najprije plesala trbušni ples, no kako u njezinom gradu nije imala dovoljno mogućnosti napredovanja potražila si je instruktoricu iz inozemstva koja ju podučava i s njom putuje na razna natjecanja i škole plesa.

Koliko će daleko Sara otputovati sa svojim nastupom na Supertalentu ne propustite već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.