Napeto i uzbudljivo

Opasni rekviziti: Trikovi trbušne plesačice koji će malo koga ostaviti ravnodušnim!

Sara Saršon (Foto: Profimedia) Sara Saršon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Saršon (Foto: Profimedia) Sara Saršon (Foto: Profimedia) Sara Saršon (Foto: Profimedia) Sara Saršon (Foto: Profimedia) +0 Sara Saršon (Foto: Profimedia) Galerija

Riječanka Sara Saršon svojim talentom oduševljava sve koji je upoznaju.

Sara Saršon dolazi iz Rijeke, a na Supertalent se prijavila kao plesačica - to kakva plesačica!

Pogledaj i ovo Elizabeth Zacero (Foto: Anamaria Batur) Hrabra i pustolovnog duha Život ju nije mazio, no Elizabeth je odlučna: "Selidba na kraj svijeta zbog karijere ne bi mi bila problem"

''Ovo je moj treći dolazak na Supertalent i ostaviti ću sve bez daha!'', poručila je.

Na pozornici će nastupiti trbušnim plesom uz poprilično opasne rekvizite, no samouvjerenoj Sari to ne predstavlja ni najmanji problem. Ples sa sabljom vidjet ćemo u izvedbi Sare i njene dvije prijateljice iz plesnog studija.

Sara Saršon (Foto: Profimedia) Sara Saršon (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

''To nije jedna sablja već više njih. Jako je napeto i uzbudljivo'', rekla je Sara.

''Više sam uzbuđena nego što me strah, ali uvijek postoji mjera opreza'', priznala je Sara koja kaže kako u ovakvom sastavu i trio kao što su na Supertalentu nikada do sada nisu nastupile.

Ova je Riječanka najprije plesala trbušni ples, no kako u njezinom gradu nije imala dovoljno mogućnosti napredovanja potražila si je instruktoricu iz inozemstva koja ju podučava i s njom putuje na razna natjecanja i škole plesa.

Koliko će daleko Sara otputovati sa svojim nastupom na Supertalentu ne propustite već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene