Bila je jedna od najvećih teen zvijezda 90-tih, ali nakon velikog uspjeha, stigao je i veliki pad.


Miljenica publike 90-tih, danas je poznata jedino po turbulentnom braku, slavnom tati i nekim svojim objavama na društvenim mrežama koje često izazovu more negativnih komentara. Tori Spelling proslavila se ulogom Donne Martin u jednoj od najpopularnijih serija 90-tih 'Beverly Hills'. Kada malo bolje razmislimo, serija je vjerojatno bila ukleta jer nitko od velikih zvijezda nakon serije nije postiga veći uspijeh, čak što više, većina nekada popularnih glumaca jednostavno je nestala iz javnosti ili se tu i tamo pojavljivala u drugorazrednim filmovima.

Vezani članci Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Proslavila se kao slatkica Donna u ''Beverly Hillsu'', kasnije nije ostvarila nijednu značajnu ulogu, evo gdje je danas Iggy Azalea (Foto: Instagram) Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi!

Vratimo se Tori. Estetska kirurgija bila je još u povojima kada je Tori ugradila svoje prve silikone. Bio je to loš posao i svi su raspravljali o tome kako izgleda strašno. Nakon toga odlučila se na popravak, a sada i treći put odlazi na dotjerivanje dekoltea.

Njezin suprug Dean McDermott prošle je godine boravio u klinici za odvikavanje od seksa, a upali su i u velike financijske probleme. Ako je suditi po novim silikonima, ti problemi su sada iza njih.

 

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on

 

This gives a whole new meaning to #SiliconeValley #JustArt

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on