Toni Braxton jedna je od onih zvijezda koje su imale veliki uspjeh ali i pad. Počela je ponovno nastupati, no mini haljinica jednostavno je skliznula i pokazala je njezinu stražnjicu... to nitko nije mogao ignorirati!


Pjevačica Toni Braxton slavu je dosegla 90-tih godina s a svojim velikim hitovima 'Unbreak My Heart', 'Spanish Guitar', 'You're Making Me High'... i mnogim drugima, no unatoč uspjehu i velikim novčanim iznosima Toni se suočila s bankrotom.

Vezani članci Urušavanje balkona Za dlaku izbjegle urušavanje balkona, centimetri su ih dijelili od bolne nesreće Fail Čini se da nije gledao dovoljno crtića, nasjeo je na početnički trik i dobro nastradao

Danas 45-godišnja pjevačica izgubila je autorska prava na svojih 27 uspješnih pjesama, nedavno se rastala i ima lupus (lupus je autoimuna bolest u kojoj imuni sistem postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo) zbog kojega nije mogla nastupati.

>> Lady Gaga se vraća u velikom stilu – u prozirnom izdanju otkrila guzu

No na sreću, stanje joj se poboljšalo, pa se vratila pod svjetla pozornice.

To pak nije bilo toliko uspješno... u žaru nastupa kratka haljinica joj je jednostavno skliznula i otkrila stražnjicu, kada su shvatili o čemu je riječ, član tima se požurio i dao joj svoj kaput da se prekrije. Ups... događa se i najboljima. Toni je pak kao prava profesionalka, nastavila pjevati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook