Sedam dugih godina terorizirale su susjede, ali čini se kako će se sada ipak morati primiriti jer u protivnom...


Blizanke  Tiffany i Taliah Sanderson imaju 19 godina i bave se manekenstvom i sve bi to bilo super da cure nisu susjede iz pakla. Kako navode njihove 'žrtve', susjedi, uz njih je gotovo nemoguće živjeti, a taj teror trpe već sedam godina.

Tvrde da je ona najgora hotelska gošća u povijesti

Vezani članci Kristina Ikić Baniček Ikić Baniček: "Sve ide jako sporo. Svaki naknadni potres predstavlja dodatnu opasnost, zelene naljepnice postaju žute, a žute crvene" Kod mehaničara Automehaničari imaju pune ruke posla, a ovo su neke od najzahtjevnijih mušterija

Cure uživaju u glasnoj glazbi, urlaju, psuju i bezobrazne su prema svima, čak i prema svojim prijateljima. Očajni susjedi koji nisu znali kako izaći na kraj s ove dvije divljakuše, na kraju su morali potražiti policijsku zaštitu i sudskim putem natjerati blizanke da se smire.

Odlučeno je kako Tiffany i Taliah ne smiju puštati glasnu glazbu, vikati i psovati od 8 do 20 sati. Uz to, nije im dozvoljeno psovanje kako susjeda tako i prijatelja koji posjećuju njihov dom. Budu li kršile ove odredbe, moguće je da završe iza rešetaka.

Susjedi su uvjereni kako su šanse da ove dvije djevojke završe u Big Brotheru ili nekom sličnom showu puno veće od onih da budu konkretno kažnjene za svoje problematično ponašanje. 

 

A photo posted by Tal Sanderson (@talsanderson) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook