74-godišnji otac vojvotkinje od Sussexa očajno želi zaraditi na kćeri.

Galerija


Ni gospodin Markle više ne zna koliko je puta razljutio svoju slavnu kćer.

Vezani članci Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Stručnjaci zaključili kako je Meghan učinjena velika nepravda: "Palača je mora zaštititi" Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Požalila zbog greške iz prošlosti? Otkriven pravi razlog zašto je kraljica bliska s Meghan

74-godišnji Thomas Markle poznat je kao otac bivše američke glumice, a danas vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle. Iako su otac i kćer bili vrlo bliski tijekom njezinog odrastanja, odnos im se s vremenom pogoršao toliko da Meghan već mjesecima ne priča s njim.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Getty Images)

Thomas ju je u više navrata javno osramotio, a čini se kako od toga ne odustaje ni dalje, kao ni njezina polusestra Samantha. Naime, oboje koriste baš svaku priliku da oblate Meghan te da se obogate, a navodno ih britanski dvor već duže vrijeme pokušava neuspješno ušutkati.

A sada je umirovljeni majstor filmske rasvjete našao novi način kako da nešto zaradi, što ne uključuje slavnu vojvotkinju, a radi se o tome da navodno postaje modni dizajner.

Njegove je namjere otkrila upravo Samantha na društvenim mrežama. "Jako sam uzbuđena zbog oca i njegove linije odjeće. Izvještavat ću se kako ona napreduje", napisala je. Radi se o liniji hoodie majica za starije muškarce, no ostali smo zakinuti za sve ostale detalje.

Meghan Markle Harry (Foto: Getty)
Meghan Markle Harry (Foto: Getty)

"Novosti! Meghan Markle 'ne nosi hlače' ni u obitelji Markle, a ni u obitelji Windsor. U našoj obitelji na tronu sjedi tata", iskoristila je priliku Samantha da još jednom oblati polusestru s kojom, zanimljivo, nije pričala godinama, no tvrdi da je Meghan ljubav s princem Harryjem pomno isplanirala kako bi se dokopala novca i slave do kojih joj je jedino stalo.

I iako je bilo onih koji su nahvalili ovaj potez Thomasa Marklea, više je bilo onih koji su napali oboje zbog još jednog besramnog pokušaja samopromocije.