Smrt zvijezde

Teške optužbe: Majka ubila vlastitu kćer?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne prestaju nagađanja o smrti mlade glumice Brittany Murphy...

Otac preminule glumice Brittany Murphy, Angelo Bertolotti, optužuje bivšu suprugu kako je kriva za smrt njihove kćeri 2009. godine. Bertolotti je za strane medije komentirao istragu o smrti svoje kćeri i njenog supruga Simona Monjacka, te poručio kako bi njegova bivša supruga Sharon Murphy trebala biti ispitana.

Pogledaj i ovo showbuzz Šokantno! Slavna glumica je UBIJENA otrovom za štakore!?

Brittany Murphy - šokantno okriće o njezinoj smrti

'Neka vam ona objasni zašto je postala glavni nasljednik u oporuci koja je potpuno isključivala Simona. Neka vam Sharon objasni zašto je oporuka tako promijenjena baš nakon što su joj Brittany i Simon rekli kako se sele u New York gdje su planirali imati djecu. Neka vam Sharon objasni što bi za nju značilo da se prvi put nakon nekoliko desetljeća sama uzdržava nakon što se Brittany odseli. Neka objasni zašto je na aukciji prodala Brittanyno donje rublje, putovnicu i odjeću. Mnogo je neodgovorenih pitanja. Od troje ljudi koji su živjeli u toj kući, samo je jedna živa i profitirala je financijski', rekao je ljut Bertolotti koji smatra Sharon odgovoru za smrt kćeri.

Čija je krivica, još uvijek se istražuje no bivšu supružnici javno se međusobno optužuju. Laboratorijski nalazi pokazali su kako je slavna glumica bila otrovana, a nedavno je patolog Richard Sheperd rekao kako bi Brittany bila živa da je stigla u bolnicu samo 24 sata prije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene