Godinama šokirala javnost

Tamara Ecclestone objavila da je prestala dojiti 4-godišnju kćer: ''Nisam htjela oštar rez''

Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone i kći Sophia (Foto: Instagram) - 1 Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone s obitelji (Foto: Getty) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) +0 Slavica i Tamara Ecclestone (Foto: Getty Images) Galerija

Tamara Ecclestone godinama je šokirala javnost činjenicom da doji svoju 4-godišnju kćerkicu.

Bogata nasljednica posljednjih je godina šokirala javnost izjavama o dojenju.

Pogledaj i ovo showbuzz za nju sitnica Tvrtka bogate nasljednice nakupila milijunske dugove: Našla je rješenje za to, a utješila se na najbolji način

Radi se o Tamari Ecclestone koja je sa suprugom Jayjom Rutlandom u ožujku 2014. godine dobila kćerkicu Sofiju, koju je dojila donedavno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Upravo tako, iako Sofia već ima 4 i pol godine, Tamara je dojenje prakticirala do prije nekoliko mjeseci, kada je njezina mezimica rekla "dosta". "Ona uvijek sve radi u svoje vrijeme koje je ispravno za nju. Vidjela sam da je sve manje zainteresirana i bilo mi je jasno da ćemo uskoro s time prestati. Nikad nisam htjela da imamo oštar rez i samo jedan dan kažemo da je s time gotovo. Ovo ljeto ona je sama odlučila da je to više ne zanima."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Tamara ni prije nije vidjela ništa sporno u činjenici da svoju 4-godišnju kćer doji navečer jer je smatrala da se tako bolje povezuje s njom. Otkrila je i da joj je to velika promjena, ali da se osjeća dobro.

Zanimljivo, malena još uvijek spava s njom i suprugom u krevetu, a Jay se ne oglašava u vezi svega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Podsjetimo, par se vjenčao 2013. godine, a jednom je prilikom Tamara otkrila kako je njezina majka Slavica bila s njima na prvom spoju. Trio je prvo večerao zajedno, a zatim otišao tulumariti u jedan noćni klub do jutra. Par se i poljubio prvi put pred njom, pa se čini da Jayju od početka nije lako.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene