Tamara Ecclestone godinama je šokirala javnost činjenicom da doji svoju 4-godišnju kćerkicu.

Galerija


Bogata nasljednica posljednjih je godina šokirala javnost izjavama o dojenju.

Vezani članci Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Poznata nasljednica istrošila se za 88. rođendan muškarca kojem duguje lagodan život Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tužna Tamara Ecclestone: ''Kći mi uskoro kreće u školu, mislim da ću je prestati dojiti, sad izlazi iz te faze''

Radi se o Tamari Ecclestone koja je sa suprugom Jayjom Rutlandom u ožujku 2014. godine dobila kćerkicu Sofiju, koju je dojila donedavno.

Upravo tako, iako Sofia već ima 4 i pol godine, Tamara je dojenje prakticirala do prije nekoliko mjeseci, kada je njezina mezimica rekla "dosta". "Ona uvijek sve radi u svoje vrijeme koje je ispravno za nju. Vidjela sam da je sve manje zainteresirana i bilo mi je jasno da ćemo uskoro s time prestati. Nikad nisam htjela da imamo oštar rez i samo jedan dan kažemo da je s time gotovo. Ovo ljeto ona je sama odlučila da je to više ne zanima."

Tamara ni prije nije vidjela ništa sporno u činjenici da svoju 4-godišnju kćer doji navečer jer je smatrala da se tako bolje povezuje s njom. Otkrila je i da joj je to velika promjena, ali da se osjeća dobro.

Zanimljivo, malena još uvijek spava s njom i suprugom u krevetu, a Jay se ne oglašava u vezi svega.

Podsjetimo, par se vjenčao 2013. godine, a jednom je prilikom Tamara otkrila kako je njezina majka Slavica bila s njima na prvom spoju. Trio je prvo večerao zajedno, a zatim otišao tulumariti u jedan noćni klub do jutra. Par se i poljubio prvi put pred njom, pa se čini da Jayju od početka nije lako.