Princeza Meghan i njezina majka na dan kraljevskog vjenčanja vozile su se u skupocjenom Rolls Royceu, no nisu bile prve Amerikanke kojima je upravo to vozilo poslužilo za prijevoz do kapelice St. George.

Galerija


Meghan Markle i njezina majka Doria Ragland na dan kraljevskog vjenčanja u kapelicu St. George stigle su u skupocjenom Rolls Royceu, a u njih su bile uprte oči cijelog svijeta. A kako pišu strani mediji, cijela priča o automobilu ima tužnu priču jer je to navodno automobil kojim se vozila znamenita Wallis Simpson, prvo ljubavnica pa supruga kralja Edwarda VIII., i to upravo na njegov sprovod 1972. godine.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem Princ Harry Krv nije voda: Harry i Edward VIII. abdicirali su zbog američkih glumica, ali nije im samo to zajedničko

Svima je zanimljiva činjenica da je Wallis, baš kao i Meghan, bila razvedena Amerikanka koja je bila u vezi s članom kraljevske obitelji i da ih zbog toga često uspoređuju. Zbog braka s Wallis kralj Edward je čak abdicirao i time se odrekao prijestolja.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle Foto: Getty Images

Mnogi si postavljaju pitanje je li riječ o neslanoj šali na Meghanin račun ili je to možda poruka kraljevske obitelji. Bilo kako bilo, to nije bio jedini slučaj koji je izgledao kao provokacija Meghan. Na zabavi organiziranoj proteklog Božića princeza Michael od Kenta pojavila se s brošem s motivom koji je prenosio rasističku poruku Afroamerikancima, a poznato je da su Meghanini preci potekli iz obitelji robova.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Iako se princeza od Kenta ispričala zbog nošenja neprihvatljivog modnog dodatka, bivši dečko njezine kćerke Aatish Taseer potvrdio je medijima kako joj je prvotni plan bio šokirati sve prisutne i kako modni detalj nije bio slučajno odabran.

Pitamo se, zna li Megan u što se upustila?