"Nama je stalo"

Uhićena slavna holivudska glumica: Susan Sarandon žestoko se usprotivila američkom predsjedniku

Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Screenshot) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) +0 Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Galerija

Susan Sarandon uhićena je nakon prosvjeda protiv Donalda Trumpa i njegove politike prema imigrantima.

Holivudski glumci u nekoliko su navrata jasno iznijeli svoja mišljenja o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu i jasno je da ne odobravaju politiku koju on provodi. Točnije, oštro joj se protive. Među njima je i glumica Susan Saradon koja je uhićena nakon jučerašnjih prosvjeda, javljaju američki mediji.

Pogledaj i ovo showbuzz Najavljuju se prosvjedi ''HVATAO ŽENE I NUDIO SE'' Hollywood na nogama zbog Donalda Trumpa!

Susan je uhićena s 574 žene s kojima je prosvjedovala protiv aktualne Trumpove politike prema imigrantima. Prosvjednice su uzvikivale “nama je stalo“ te tako odgovorile na natpis “Zapravo mi nije stalo, je li vama?“ s jakne Melanije Trump. Melanija se u spornoj jakni pojavila proteklog tjedna u imigracijskom centru i izazvala zgražanje javnosti.

 

 

Slavna glumica je tijekom prosvjeda objavljivala postove na Twitteru, a ovo joj nije bila prva politička aktivnost. Susan je bila aktivna i za vrijeme predizborne kampanje iako nije podržala niti jednog kandidata već je izražavala želju da na mjestu predsjednika SAD-a želi vidjeti “pravu ženu“.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene