Emotivna reakcija

Imamo još jedan zlatni gumb: Ovo je djevojka koja je uspjela rasplakati Janka!

Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mobitel u vožnji Galerija

Janko Popović Volarić nije ostao imun na predivni glas Adne Šenić u Supertalentu.

''Osjećam se super! Nisam očekivala ovako emotivnu reakciju. Pretpostavljala sam da će povratne reakcije biti dobre, ali ovo… Čovjek je plakao! Nisam mislila da je to tako genijalno'', rekla ova dobitnica zlatnog gumba netom nakon silaska s pozornice.

Pogledaj i ovo Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Mlada diva Djevojka koja je rasplakala Janka u Supertalentu otkrila za koga je tražila autogram Maje Šuput

Adna je devetnaestogodišnjakinja iz Zenice koja se pjevanjem bavila tijekom osnovne i srednje glazbene škole. Najdraži su joj žanrovi soul i jazz, a pjevala je i u bendu.

''Školski jazz-bend u kojem sam bila vokal izdvaja se kao naročito vrijedno iskustvo. Kao djevojčica jako sam se trudila zvučati kao Beyonce ili Alicia Keys'', prepričava Adna koja je pronašla žanr koji je u potpunosti odgovara.
Nije sigurna što će pripremiti za sljedeći nastup u polufinalu Supertalenta.

''Sigurno neće biti nešto potpuno drukčije. U kojoj ću se pjesmi pronaći i u kojoj ću ja izvući, to je pitanje koje ostaje'', zaključila je Adna, koja kaže kako je za zlatni gumb najprije javila prijateljicama jer su roditelji bili podrška tijekom nastupa na Supertalentu.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene