Janko Popović Volarić nije ostao imun na predivni glas Adne Šenić u Supertalentu.

Galerija


''Osjećam se super! Nisam očekivala ovako emotivnu reakciju. Pretpostavljala sam da će povratne reakcije biti dobre, ali ovo… Čovjek je plakao! Nisam mislila da je to tako genijalno'', rekla ova dobitnica zlatnog gumba netom nakon silaska s pozornice.

Vezani članci Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Djevojka koja je rasplakala Janka u Supertalentu otkrila za koga je tražila autogram Maje Šuput Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Poslušajte kako Adna koja je Janku izmamila suze pjeva hitove Whitney Houston i Nine Simone!

Adna je devetnaestogodišnjakinja iz Zenice koja se pjevanjem bavila tijekom osnovne i srednje glazbene škole. Najdraži su joj žanrovi soul i jazz, a pjevala je i u bendu.

''Školski jazz-bend u kojem sam bila vokal izdvaja se kao naročito vrijedno iskustvo. Kao djevojčica jako sam se trudila zvučati kao Beyonce ili Alicia Keys'', prepričava Adna koja je pronašla žanr koji je u potpunosti odgovara.
Nije sigurna što će pripremiti za sljedeći nastup u polufinalu Supertalenta.

''Sigurno neće biti nešto potpuno drukčije. U kojoj ću se pjesmi pronaći i u kojoj ću ja izvući, to je pitanje koje ostaje'', zaključila je Adna, koja kaže kako je za zlatni gumb najprije javila prijateljicama jer su roditelji bili podrška tijekom nastupa na Supertalentu.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.