Stormy Daniels ne prestaje stvarati probleme predsjedniku Donaldu Trumpu.

Galerija


Donaldu Trumpu probleme ne prestaje stvarati pornoglumica Stromy Daniels. Glumica u filmovima za odrasle tvrdi da je 2006. godine imala seksualni odnos s Trumpom, i za to je dobila priznanje za građansku hrabrost. Zapadni Hollywood proglasio je 23. svibnja Danom Stormy Daniels. Daniels je dobila tako svoj službeni dan u gradu od 35 tisuća stanovnika. Trećinu čini LGBT populacija, zbog čega se Zapadni Hollywood ponosi svojom tolerancijom prema različitima.

Vezani članci Melania i Donald Trump Odnos Melanije i Trumpa svima je pomalo bizaran, ali sad je konačno otkrivena prava istina u koju će mnogi teško povjerovati Donald i Melania Trump Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

"Iz cijelog kaosa Trumpove administracije, naša vlastita Lady Godiva pojavila se na konju i kao što znate, gola je jahala engleskim ulicama, kako bi prosvjedovala protiv nepravde i poreza", rekao je John Duran, gradonačelnik Zapadnog Hollywooda.

Daniels je pokrenula politički skandal nakon što je javno rekla da je imala seksualni odnos s Trumpom 2006., kada je već bio u braku s Melanijom. Tvrdi da joj je Trumpov bivši odvjetnik Michael Cohen platio 130 tisuća dolara za šutnju u sklopu ugovora o povjerljivosti. Daniels tvrdi da je ugovor nevažeći jer ga Trump, koji aferu s njom odlučno demantira, nije potpisao. Stormy Daniels seksualni skandal s Trumpom dobro je unovčila. Zahvaljujući novostečenoj slavi i obožavateljima, angažirana je za brojne nastupe u striptiz-klubovima diljem SAD-a.

Priznanje za Stormy Daniels (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Stormy Daniels (Foto: AFP) Foto: Afp