Joint u ruci

Što joj se dogodilo? Kakvo izdanje mlade glumice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od velikog trijumfa Jennifer Lawrence na ovogodišnjoj dodjeli Oscara prošlo je svega nekoliko dana, no život ove mlade glumice se iz temelja promijenio.

Jennifer Lawrence, koja je ove godine osvojila zlatni kipić za najbolju glavnu žensku ulogu, i to u filmu 'Silver Linings Playbook', odjednom se našla u centru zanimanja paparazza.

Život joj se iz temelja promijenio no 22-godišnja glumica toga očito još uvijek nije svjesna. Ili je jednostavno, zasad, za to nije ni briga.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 5 level pro! Sa sigurnošću možemo reći da ovakvu haljinu još nismo vidjeli, a svaka čast i njoj što ju je odlučila obući jer...

>> 24 sata poslije dodjele – neprepoznatljiva!

Uglavnom, pokazala je svoju drugu stranu tijekom odmora na Havajima gdje se trenutno nalazi. Paparazzi su je snimili kako u hotelskoj sobi puši joint.

Jennifer je bila u društvu prijateljica s kojom je ispijala vino na terasi, no kad je željela pušiti joint, povukla se u sobu. Nedugo nakon toga snimljena je u žustroj raspravi putem telefona.

Uglavnom, zabilježeno je mnogo novih detalja o mladoj glumici koja se svijetu predstavila ulogom u filmu 'Hunger Games'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene