Od velikog trijumfa Jennifer Lawrence na ovogodišnjoj dodjeli Oscara prošlo je svega nekoliko dana, no život ove mlade glumice se iz temelja promijenio.


Jennifer Lawrence, koja je ove godine osvojila zlatni kipić za najbolju glavnu žensku ulogu, i to u filmu 'Silver Linings Playbook', odjednom se našla u centru zanimanja paparazza.

Život joj se iz temelja promijenio no 22-godišnja glumica toga očito još uvijek nije svjesna. Ili je jednostavno, zasad, za to nije ni briga.

Vezani članci Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Jedan od najurnebesnijih trenutaka s dodjele Oscara možemo zahvaliti slavnoj plavuši Brie Larson i Alex Greenwald (Foto: AFP) Holivudski par otkazao vjenčanje, no razlozi vjerojatno nikada neće biti otkriveni

>> 24 sata poslije dodjele – neprepoznatljiva!

Uglavnom, pokazala je svoju drugu stranu tijekom odmora na Havajima gdje se trenutno nalazi. Paparazzi su je snimili kako u hotelskoj sobi puši joint.

Jennifer je bila u društvu prijateljica s kojom je ispijala vino na terasi, no kad je željela pušiti joint, povukla se u sobu. Nedugo nakon toga snimljena je u žustroj raspravi putem telefona.

Uglavnom, zabilježeno je mnogo novih detalja o mladoj glumici koja se svijetu predstavila ulogom u filmu 'Hunger Games'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook