Sofia Vergara aktivna je društvenim mrežama i prati je više od 14 milijuna obožavatelja, a to su prepoznali i iskorstili, zasad nepoznati hakeri.

Galerija


Nakon sumnjivih objava na Instagram profilu američke glumice Sofije Vergare, potvrđeno je kako je njen račun danas hakiran.

Vezani članci Craig David Na vrhuncu slave ljubio je zanosnu brinetu, no već 20 godina malo što čujemo o ovom nekad popularnom pjevaču Sofia Vergara Zbog obiteljske tragedije iselila se iz rodne zemlje, a onda joj je jedan sudbonosni susret na plaži potpuno preokrenuo život

Naime, možda ste i sami primijetili ali tijekom današnjega dana u nekoliko navrata objavljen je sljedeći post: “Pozdrav ekipa! Poklanjam Vam 1000 besplatnih iPhone X uređaja i Apple satova na svojim Instagram pričama!!! Ugrabite ih dok nije prekasno! Hvala, volim vas“, pisalo je u sumnjivoj objavi.

Sofia Vergara (Foto: Getty Images)
Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Glumica je brzo reagirala pa je na Twitteru objavila vijest o neugodnom incidentu, kojeg si nitko ne bi poželio te upozorila obožavatelje da ne nasjedaju na lažne objave hakera.

“Društvo, Instagram mi je hakiran. Ne odgovarajte tim idiotima. Ne šaljite im nikakve podatke, na tragu smo im“, napisala je Sofia, a opasne su objave u međuvremenu izbrisane.

Sofia Vergara (Foto: Getty Images)
Sofia Vergara (Foto: Screenshot Twitter) Foto: Screenshot Twitter

Vijest o hakiranju Sofiju je zatekla na odmoru sa suprugom Joeom Manganiellom, koji joj pruža podršku usred ove neugodne situacije. Nadamo se da nitko nije nasjeo na ove lažne objave.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on