Žrtva hakerskog napada

Sofia Vergara u problemima: "Ne odgovarajte tim idiotima. Ne šaljite im nikakve podatke, na tragu smo im"!

Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Sofia Vergara (Foto: Screenshot Twitter) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) +0 Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Galerija

Sofia Vergara aktivna je društvenim mrežama i prati je više od 14 milijuna obožavatelja, a to su prepoznali i iskorstili, zasad nepoznati hakeri.

Nakon sumnjivih objava na Instagram profilu američke glumice Sofije Vergare, potvrđeno je kako je njen račun danas hakiran.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Naime, možda ste i sami primijetili ali tijekom današnjega dana u nekoliko navrata objavljen je sljedeći post: “Pozdrav ekipa! Poklanjam Vam 1000 besplatnih iPhone X uređaja i Apple satova na svojim Instagram pričama!!! Ugrabite ih dok nije prekasno! Hvala, volim vas“, pisalo je u sumnjivoj objavi.

Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Glumica je brzo reagirala pa je na Twitteru objavila vijest o neugodnom incidentu, kojeg si nitko ne bi poželio te upozorila obožavatelje da ne nasjedaju na lažne objave hakera.

“Društvo, Instagram mi je hakiran. Ne odgovarajte tim idiotima. Ne šaljite im nikakve podatke, na tragu smo im“, napisala je Sofia, a opasne su objave u međuvremenu izbrisane.

Sofia Vergara (Foto: Screenshot Twitter) Sofia Vergara (Foto: Screenshot Twitter) Foto: Screenshot Twitter

Vijest o hakiranju Sofiju je zatekla na odmoru sa suprugom Joeom Manganiellom, koji joj pruža podršku usred ove neugodne situacije. Nadamo se da nitko nije nasjeo na ove lažne objave.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene