Preko 30 mil. pogleda

VIDEO Snimka koja je obišla svijet - jeste li i vi među njima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Superzvijezdu Justina Biebera obožavaju milijuni djevojaka diljem svijeta, a jedna sretnica našla se u njegovoj spavaćoj sobi u Rio de Janeiru nakon njegovog nastupa.

Djevojka željna medijske pažnje Tatiana Neves Barbosa, poznatija kao Tati, u svega nekoliko dana je uspjela postati prava internetska senzacija nakon što je na Youtubeu objavljen video Justina Biebera kako spava. Video koji je snimila postao je i video tjedna!

Pogledaj i ovo showbuzz Vidio je čitav svijet Snimka iz spavaće sobe pogledana 15 milijuna puta - No, ona nije kriva?!

>> Snimka iz spavaće sobe pogledana 15 milijuna puta - No, ona nije kriva?!

Tati je inače model i bodybuilderica, a 2012. godine okitila se i titulom Miss Bikini. Ipak, iako prema zadnjim informacijama nije ona objavila svoj video na Youtube, taj je video svakako postao hit jer već sada broji 32,189,824 pogleda!

Milijuni diljem svijeta htjeli su pogledati što se to događalo u sobi popularnog 19-godišnjaka; dok je on spavao, Tati je snimala i slala mu puse.

Inače, Justin je trenutno na svojoj turneji 'Believe' u Južnoj Americi a nakon svakog koncerta ima i druženje s obožavateljicama. Djevojke su mogle ući samo nakon što predaju mobitele zaštitarima i potpišu ugovor o tajnosti informacija prema kojem su obvezne ne objavljivati bilo kakve snimke s partija. No, Tati je ipak uspjela snimiti slavnog tinejdžera i pritom i sama postala prava internetska senzacija.

Bieber je nastavio svoju turneju u Argentini, no kako su se fanovi masovno okupljali ispred njegovoig hotela. uništili su imovinu pa je Justin zamoljen da napusti hotel, piše E! News.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene