Shenki Maslani iz Makedonije opsjednut je Versaceom. Na svoju opsesiju potrošio je milijun eura.


Cijeli svijet piše o Shenkiju Maslaniju iz Makedonije. Čak je i britanski The Sun posvetio članak 30-godišnjem mladiću iz Makedonije, a sve zbog njegove opsesije Versaceom. Albanac živi na sjeveru Makedonije, a apsolutno sve što posjeduje u znaku je Versacea.

Kad kažemo sve mislimo na automobile, interijer njegovog doma, odjeću... "Opsjednut sam Versaceom od 2009. godine. Počeo sam kupovati njihovu odjeću, a sve u svom domu sam opremio Versaceom. Od poda do kupaonice i plahti. Osim toga, tu su i automobili, bazen. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zastori... Ne postoji ništa što nije Versace. Čak i moji tanjuri su Versace, to je moj život", rekao je za lokalne medije Shenki, a prenio je The Sun.

Najviše stvari kupio je u Italiji, a prema pisanju medija potrošio je oko milijun eura na svoju opsesiju. "Živim svoj Versace san i nije mi žao platiti 188 eura za bokserice ili 45 eura za čarape". Planira otvoriti kafić u Skopju, koji će se također zvati - pogađate - Versace. Osim toga, planira ozakoniti i svoje prezime.