Zabrinuo publiku

Sergeju Trifunoviću pozlilo usred predstave, Hitna pomoć iznijela ga na nosilima

Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Sergej Trifunović (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) +0 Sergej Trifunović (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Galerija

Sergeju Trifunoviću pozlilo je na pozornici kazališta.

Popularnom srbijanskom glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo je na kazališnoj pozornici tijekom predstave u Novom Sadu.

Pogledaj i ovo Nina Erak (Foto: PR) Sretno! Vjenčanje 18 mjeseci nakon upoznavanja u kafiću: Domaći glumac drugi put pred oltarom

46-godišnji glumac izašao je na pozornicu, no samo pet minuta nakon toga se povukao, a predstava je otkazana. Sergej je navodno zamolio publiku za razumijevanje i kazao kako ne može nastaviti, piše Blic.

Hitna pomoć ubrzo je stigla u novosadsko kazalište i iznijela ga na nosilama. Publika je pljeskom ispratila omiljenog glumca, iako su mnogi bili zbunjeni i nisu bili sigurni je li sve dio predstave.

Još uvijek nije poznato u kakvom se stanju Sergej trenutačno nalazi. 

Sergej Trifunović jedan je od najuspješnijih srbijanskih glumaca s međunarodnom karijerom, koji uvijek glasno govori što misli, pa se tako nedavno osvrnuo na političku situaciju u Bosni i Hercegovini te Srbiji i tako podigao veliku prašinu u javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene