Ubojstvo pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović pretvorilo se u pravu sapunicu, policija još uvijek ne zna tko je počinitelj stravičnog zločina, ali kockice se polako slažu.


Teorija i nagađanja ima na pretek, ali na žalost, za sada, ni jedna od njih nije otkrila počinitelja jezivog zločina. Pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović brutalno je ubijena 2. travnja dok je trčala po nasipu u blizini svoje kuće. Možda najjezivija činjenica je to što su u cijeloj priči najsumnjiviji upravo članovi njezine obitelji. Nisu prolazili na poligrafu, davali su kontradiktorne izjave i cijelo vrijeme postoji sumnja kako nešto skrivaju i ne govore potpunu istinu.

Vezani članci Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena - 5 Policija objavila detalje ubojstva njemačke državljanke na Krku: Priveli muškarca (46) Policija, ilustracija - 1 Stravično ubojstvo žene na Krku: Nitko je nije vidio danima, ali susjedima je jedan detalj bio alarmantan

Još jedan detalj koji je obitelj preminule stavlja u vrlo neugodnu situaciju je i činjenica kako su forenzičari otkrili da je cijela kuća obitelji Marjanović, nakon Jeleninog ubojstva, detaljno oprana varikinom. Čak i tepih koji su forenzičari prilikom pregleda kuće odnijeli, bio je detaljno očišćen varikinom. Zanimljivo je i to da su čak i zidovi bili oprani.

Donosimo sedam razloga zbog kojih je superug ubijene Jelene, Zoran pod povećalom, kako javnosti, tako i policije iako protiv njega ne postoji ni jedan čvrsti dokaz.

Zoran je dva puta podvrgnut ispitivanju poligrafom i dva put nije prošao.

Ruke su mu, nakon ubojstva, bile krvave i izgrebane.

Davao je kontradiktorne izjave o tome gjde je bio i što je radio, prije, za vrijeme i nakon ubojstva.

Nestanak supruge Jelene prijavio je tek nakon četiri sata.

Svjedoci tvrde kako su se Jelena i Zoran posvađali neposredno prije ubojstva.

Prijatelji para otkrili su kako je Zoran bio doslovno opsjednut svojom suprugom.

Zoran je zajedno sa članovima obitelji cijelu kuću detaljno oprao varikinom.

Policija nakon razgovora sa Zoranovom majkom Zoricom istražuje mogućnost da je ubojica možda netko od njezinih klijenata koje je liječila svojim 'posebnim' moćima, prenosi 'Informer.rs'.