Izazvala podsmijehe

Sandra Afrika otkrila tko joj je poklonio BMW i stan u Monte Carlu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je izazvala veliku dramu u Krapini zbog svojeg koncerta, srpska folk pjevačica našla se u neugodnoj situaciji gdje je poreznicima morala objasniti svoje bogatstvo.

Popularna folk pjevačica Sandra Afrika među prvima je dobila poziv porezne uprave u Beogradu. Tamo se morala opravdavati i objasniti podrijetlo svoje imovine. Nakon što je izazvala pravu dramu oko održavanja koncerta u Krapini, sada opet privlači pozornost svojom izjavom o izvoru bogatstva.

Pogledaj i ovo Sandra Afrika - 6 hmm... Velika turbo-folk zvijezda objavila fotke na kojima se izvija u badiću, a na stražnjici ima otiske ruku: "Čije su to šake u pitanju?"

Sandra Afrika u ožujku održava koncert u Zagorju – građani Krapine zgroženi

Naime, Sandra Afrika poručila je da ne pjeva samo zbog novca već da dolazi i na poziv svojih kolega. Srpski mediji pišu i kako je izazvala podsmijehe nakon što je izjavila kako je skupocjeni BMW dobila na poklon od bake.

'Moji baka i deda žive već 40 godine u Njemačkoj i ne vidim u čemu je problem što su mi kupili auto i ostavili stan u Monte Carlu', piše Alo.rs. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene