Sam Callahan probija se na sceni, a u tome mu nije problem koristiti svoj seksipil.


Mladi glazbenik, zvijezda showa X Factor, nalazi se ovih dana u skandalu života. Naime, Sam Callahan snimio je svojedobno video na kojem se samozadovoljava, a iako nije bio namijenjen očima svijeta - neizbježno se dogodila. Dvije godine nakon što se video snimio, objavljen je na jednom profilu na Twitteru.

Neizbježno, Samov video obišao je svijet. Za The Sun je progovorio o svemu što se dogodilo. "To se dogodilo prije nekoliko godina, bio sam tinejdžer, klinac", rekao je Callahan. Profil na Twitteru na kojem je objavljen njegov video, vrlo brzo je uklonjen, no video nije baš tako lako izbrisati s lica zemlje. Međutim, ovo nije prvi put da se mladi pjevač našao na meti.

Naime, njegove golišave fotografije ugledale su svijetlo dana nakon što ih je prije nešto više od dvije godine slao jednoj starleti. "Ovo nije nešto što bi mi se dogodilo danas. Želim se ispričati svima koji me podržavaju, a posebno svojim prijateljima i obitelji. Nikad nisam nikog htio uvrijediti ili povrijediti", priča Callahan. I dok mladić nastavlja inzistirati na tome da mu je najvažnija glazbena karijera, jedan pogled na njegov Instagram dat će vam do znanja da itekako voli svoje golo tijelo pa mu nije problem u izazovnim izdanjima pozirati.

 

Wake Up work out at home this morning with my new @lonsdaleau push up bars! Now for my run!!! #PushYourLimits

A video posted by Sam Callahan (@itssamcallahan) on