Salma Hayek priznaje kako uopće ne vježba i ne pazi previše na prehranu, unatoč čemu uspijeva izgledati spektakularno.

Galerija


Iako joj se približava 52. rođendan, holivudska glumica Salma Hayek može se pohvaliti boljim izgledom nego njene puno mlađe kolegice.

Vezani članci Salma Hayek U 55. godini našla razlog da objavi još jednu seksi fotku, svaki put se iznova čudimo kako ova žena izgleda! Thendie Newton (Foto: Instagram) Svjetski slavne zvijezde stigle na odmor u Hrvatsku: Omiljene su im destinacije Dubrovnik i Vis

Dokazuju to i fotografije s meksičke plaže u bikiniju koje je Salma objavila na Instagramu isto kao i fotografije bez imalo šminke na licu.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Iako bi mnogi pomislili kako Salma dane i noći provodi vježbajući u teretani i pazi što jede, ona tvrdi kako je za njen mladoliki izgled zaslužna samo genetika.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

“Nije uopće važno koji je moj režim prehrane, jer ga se uopće ne pridržavam. Nisam toliko disciplinirana. Jedino čega se pridržavam je to da ne jedem meso baš svaki dan. Jedem sve vrste mesa ali rijetko, a i kada ga jedem nikada dva put u istom danu. Ponekad prođe i nekoliko dana, a da ne pojedem komad mesa, ali onda se opet vratim na staro. Jednom sam pokušala paziti na prehranu i tijelo me mrzilo tada. Ponekad radim stvarno naporno i onda se želim nagraditi i udovoljiti sama sebi“, priznala je Salma u intervjuu za New York Times.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Salmu nakon odmora čeka poprilično popunjen raspored u Hollywoodu, obzirom da ju, prema IMDB-u, u ovoj godini čekaju premijere čak tri nova filma.