Tajna je u genima?

Bez vježbanja i dijeta, u 52. godini uspijeva izgledati ovako dobro: "Bila sam jednom na dijeti, tijelo me zbog toga mrzilo"

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Getty) Salma Hayek (Foto: Getty) Salma Hayek (Foto: Getty) +0 Salma Hayek (Foto: Getty) Galerija

Salma Hayek priznaje kako uopće ne vježba i ne pazi previše na prehranu, unatoč čemu uspijeva izgledati spektakularno.

Iako joj se približava 52. rođendan, holivudska glumica Salma Hayek može se pohvaliti boljim izgledom nego njene puno mlađe kolegice.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 ranije je to mrzila! Salma Hayek nikako se ne može riješiti svog najvećeg poroka, glumicu u ovakvom izdanju nismo navikli vidjeti

Dokazuju to i fotografije s meksičke plaže u bikiniju koje je Salma objavila na Instagramu isto kao i fotografije bez imalo šminke na licu.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Iako bi mnogi pomislili kako Salma dane i noći provodi vježbajući u teretani i pazi što jede, ona tvrdi kako je za njen mladoliki izgled zaslužna samo genetika.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

“Nije uopće važno koji je moj režim prehrane, jer ga se uopće ne pridržavam. Nisam toliko disciplinirana. Jedino čega se pridržavam je to da ne jedem meso baš svaki dan. Jedem sve vrste mesa ali rijetko, a i kada ga jedem nikada dva put u istom danu. Ponekad prođe i nekoliko dana, a da ne pojedem komad mesa, ali onda se opet vratim na staro. Jednom sam pokušala paziti na prehranu i tijelo me mrzilo tada. Ponekad radim stvarno naporno i onda se želim nagraditi i udovoljiti sama sebi“, priznala je Salma u intervjuu za New York Times.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Salmu nakon odmora čeka poprilično popunjen raspored u Hollywoodu, obzirom da ju, prema IMDB-u, u ovoj godini čekaju premijere čak tri nova filma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene