Russell Crowe ovih je dana okončao brakorazvodnu parnicu, a čini se da prolazi kroz jedno od težih životnih razdoblja

Galerija


Sudeći prema fotografijama snimljenim dan nakon razvoda od svoje sad već bivše supruge Danielle Spencer, Russell Crowe baš i nije u svom najboljem izdanju. 

Fotografije neprepoznatljivog Russella možete pogledati OVDJE. 

Vezani članci Russell Crowe (Foto: Profimedia) Seksi gladijator nekad je bio tiha patnja milijuna žena, a danas ga na ulici ne biste ni prepoznali Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Prepoznajete li slavnog miljenika žena? Jako će vas iznenaditi tko se krije iza irokeze i brade...

Naime, od nekadašnjeg zavodnika nema ni traga. Višak kilograma, široka sportska odjeća te brada i duža kosa učinile su ga neprepoznatljivim. Glumac, koji je svjetsku slavu stekao ulogom u filmskom hitu ''Gladijator'', djelovao je pomalo pokunjeno, a s bradom i dužom kosom teško ga je i prepoznati.

Ovih dana završila je i njegova dugogodišnja brakorazvodna parnica koju je vodio s Danielle s kojom ima dvoje djece.

Kako bi to proslavio glumac se odlučio za neobičan potez organizirajući aukciju na kojoj je prodao njezin nakit te neke od najvrjednijih stvari koje posjeduje.

Da li se na taj potez odlučio kako bi okrenuo novu stranicu u životu i hoće li se uskoro opet vratiti u formu prema kojoj ga pamtimo, vrijeme će pokazati