Rosie O'Sullivan nekad je imala čak 190 kilograma. Shvatila je da dalje više ne ide. Njezina transformacija je nevjerojatna.

Galerija


Da nikad nije kasno, govori i priča o Rosie O'Sullivan. Ona je, naime, ušla 2013. godine u finale showa "Britain's Got Talent", ostvarivši tako sjajan uspjeh. Bila je velika favoritkinja za pobjedu, no unatoč poslovnim uspjesima, Rosie je bila nesretna. Velikim je neuspjehom smatrala svojih 190 kilograma. Jedva je hodala, znojila se i nije mogla nositi odjeću kakvu je željela. Stoga je odlučila smršavjeti. I uspjela je, izgubila je punih 100 kilograma i promijenila svoj život iz temelja.

Operacijom je smanjila želudac i uklonila višak kože. "Bila je to najbolja odluka u životu. Bila sam ovisna o hrani, kad bih pojela jedan obrok, već bih krenula na drugi! Shvatila sam da mi je potrebna pomoć stručnjaka i otišla sam pod nož", rekla je O'Sullivan za Daily Mail. Dodala je da danas održava formu i redovito ide u teretanu te će se sada, kada je zdravlje dovela u red, potpuno posvetiti karijeri. Talenta ima i napretek!