Nema sumnje da je Emmanuelle Seigner, supruga redatelja Romana Polanskog, bila jedna od najvažnijih dama ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu. A to je potvrdila i posljednjeg dana - jučer, toaletom u kojoj se pojavila na crvenom tepihu.


Emmanuelle Seigner odjenula je za posljednji ovogodišnji crveni tepih u Cannesu dugu crvenu haljinu s dekolteom toliko dubokim da je svatko, barem na trenutak, morao pogledati u njezine grudi. Uključujući i njezinog slavnog supruga.

46-godišnja francuska glumica s Romanom Polanskim je u braku 24 godine i s kontroverznim redateljem ima dvoje djece.

Vezani članci Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Profimedia) Češki tajkun na crvenom tepihu zaprosio 38 godinu mlađu djevojku s kojom je tek 6 tjedana Fernanda Liz (Foto: AFP) Brazilskoj manekenki dogodila se velika neugodnost na crvenom tepihu, no naslovnice su njezine

>> Tko bi rekao da su nekad ovako izgledali

Na crveni tepih nije došla samo kao pratnja suprugu već kao glumica u filmu 'Venus In Fur', adaptaciji istoimene kazališne predstave Davida Ivesa.

Svoju dugačku crvenu haljinu Emmanuelle je upotpunila neizostavnim detaljem slavnih i bogatih žena - Louboutin sandalama koje su savršen izbor za spektakularni crveni tepih u Cannesu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook