Ima se, može se

Rođendansko slavlje na 2500 četvornih metara - Seve sakrij se

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada vam je mama jedna od najvećih glazbenih legendi na Balkanu, od vas se jednostavno očekuje da sve što radite bude grandiozno.

Viktor Živojinović, sin slavnih roditelja, Lepe Brene i Bobe Živojinovića za koji će dan napuniti 18 godina. Činjenica je kako je to za svakog od nas poseban dan u životu, ali je isto tako činjenica da su rijetki od svog slavljenja punočjetnosti napravili cirkus. E, ali kad je beg bio cicija. Brena i Boba svom su sinu poklonili neograničeni budžet kako bi sve bilo baš onako kako on želi.

Pogledaj i ovo Lepa Brena Sjećate se njega? Pogledajte kako izgleda stariji sin Lepe Brene, miljenik žena povukao se sa scene i nije ga lako prepoznati

Party se priprema u jednom luksuznom beogradskom hotelu koji će u potpunosti redizajnirati neke prostorije kako bi odgovarale željama Živojinovića. Oprema, ozvučenje, reflektori..., doprema se iz svih krajeva svijeta, pa čak i light show koji se izrađuje posebno za tu prigodu.

Pozvano je više stotina gostiju od kojih će svatko na poklon dobiti majcu s Viktorovim likom. Izvor blizak obitelji potvrdio je kako će se slavlje održati na nevjerojatnih 2500 četvornih metara. Što se hrane tiče za to je zadužen kompletan tim kuhara čija se imena drža u tajnosti, zna se samo to da baš ti kuhari inače kuhaju za svjetsku elitu. Među gostima biti će političara, sportaša, estradnjaka i poslovnih ljudi iz cijelog svijeta. Veliki party dogodit će se u srijedu, a radovi se uvelike privode kraju. Živojinovići često obilaze hotel kako bi bili sigurni da sve izgleda upravo onako kako su zamislili. Na žalost, informacija o tome koliko sve to košta za sada nije procurila u javnost, ali šuška se kako se radi o stotinama tisuća eura.

Ima se, može se.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene