Evo što ih je ražestilo

Fotka slavnog glumca koja je razljutila žene: 'Treba ga kastrirati!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerovali ili ne, zvijezdu serije 'Game Of Thrones', Richarda Maddena, je 'oprala' žena jer je zauzeo previše prostora u podzemnoj željeznici!

Nepoznata žena je fotografirala 27-godišnjeg Richarda Maddena u podzemnoj željeznici u Londonu i fotku objavila na internet stranici - 'Men Taking Up Too Much Space On The Train'.

Pogledaj i ovo Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Neodoljivi su! 132 centimetra visok glumac i supruga vole se 14 godina, a uspješno skrivaju imena i spol svoje djece

>>> Kad ne snimaju, strane zvijezde ludo se zabavljaju u Dubrovniku!

Na tu web stranicu brojni korisnici, većinom žene,  objavljuju fotke raznih muškaraca koji u podzemnoj željeznici zauzimaju previše mjesta.

Izgleda kako je zvijezda hit serije 'Game Of Thrones' itekako naljutila ženu, koja je ispod fotografije ljutito napisala: 'Treba ga kastrirati. Možda bi se onda oslobodio sav prostor koji tako očajno njegov k**** pokušava zauzeti!'

Osim nepoznate žene koja je i objavila fotografiju, javile su se i druge koje su je podržale i objavile još nekoliko sličnih primjera.

Richard, koji je u seriji glumio Robba Starka, ni kriv, ni dužan, samo je jedan od brojnih muškaraca koji su trn u oku korisnicima spomenute stranice. Gotovo svakodnevno se objavljuju fotke na kojima muškarci, dok se voze javnim prijevozom, sjede raširenih nogu te po njihovim mišljenjima - zauzimaju previše mjesta! Što vi kažete na sve ovo?

Mislite li da su korisnici web stranice 'Men Taking Up Too Much Space On The Train' pretjerali?

  • Da, što je previše, je previše
  • Ne, slažem se s njima
  • Ne znam

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene