Vjerovali ili ne, zvijezdu serije 'Game Of Thrones', Richarda Maddena, je 'oprala' žena jer je zauzeo previše prostora u podzemnoj željeznici!


Nepoznata žena je fotografirala 27-godišnjeg Richarda Maddena u podzemnoj željeznici u Londonu i fotku objavila na internet stranici - 'Men Taking Up Too Much Space On The Train'.

>>> Kad ne snimaju, strane zvijezde ludo se zabavljaju u Dubrovniku!

Vezani članci Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) 132 centimetra visok glumac i supruga vole se 14 godina, a uspješno skrivaju imena i spol svoje djece Richard Madden (Foto: AFP) Odijelom potpalio glasine: Za ovog markantnog Škota šuška se da je novi James Bond

Na tu web stranicu brojni korisnici, većinom žene,  objavljuju fotke raznih muškaraca koji u podzemnoj željeznici zauzimaju previše mjesta.

Izgleda kako je zvijezda hit serije 'Game Of Thrones' itekako naljutila ženu, koja je ispod fotografije ljutito napisala: 'Treba ga kastrirati. Možda bi se onda oslobodio sav prostor koji tako očajno njegov k**** pokušava zauzeti!'

Osim nepoznate žene koja je i objavila fotografiju, javile su se i druge koje su je podržale i objavile još nekoliko sličnih primjera.

Richard, koji je u seriji glumio Robba Starka, ni kriv, ni dužan, samo je jedan od brojnih muškaraca koji su trn u oku korisnicima spomenute stranice. Gotovo svakodnevno se objavljuju fotke na kojima muškarci, dok se voze javnim prijevozom, sjede raširenih nogu te po njihovim mišljenjima - zauzimaju previše mjesta! Što vi kažete na sve ovo?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook