49-godišnju glumicu još pamtimo kao buckastu i vrckastu Bridget Jones.

Galerija


Njezino deformirano lice tema je već dugi niz godina.

Vezani članci Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Plastične operacije i dalje negira, ali fotografije s početka karijere i danas govore drugačije Kim Kardashian Žena koja je popularizirala velike stražnjice i danas se ljuti kada ju "podsjete" da je njezina umjetna

49-godišnja glumica Renée Zellweger proslavila se ulogom vrckaste Bridget Jones, a svijet ju je tada zapamtio kao simpatičnu debeljucu. Njezin je šarm, među ostalim, ležao i u tome da glumica nije bila tipična holivudska mršavica čime je svakako prkosila holivudskim standardima.

Renee Zellweger (Foto: Profimedia)
Renee Zellweger (Foto: Getty) Foto: Getty

U to vrijeme bila je i holivudska miljenica, a zatim se na neko vrijeme povukla iz javnosti. Svojim povratkom ispod holivudskih brda Renée je istu zaprepastila brojnim estetskim operacijama koje je napravila u međuvremenu na licu te ga tako deformirala.

Prvi put ju javnost gotovo nije prepoznala na crvenom tepihu, a nakon toga, koliko god lijepu dizajnersku haljinu odjenula, svi su pričali samo o njezinom licu koje je izgledalo "smrznuto".

Renee Zellweger (Foto: Profimedia)
Renee Zellweger (Foto: Getty) Foto: Getty

A glumica je sinoć snimljena u Los Angelesu nakon večere u poznatom restoranu Catch u koji je stigla u vrlo casual izdanju traperica, majice te sa šiltericom na glavi.

Iako nije uspjela sakriti lice, ono danas izgleda manje deformirano nego nekad, a glumica je prošetala i nikad vitkiju liniju koja je zabrinula dio njezinih obožavatelja.

Renee Zellweger (Foto: Profimedia)
Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No sinoć baš ništa nije moglo skinuti osmijeh s njezinog lica. Tome svakako pridonosi i skladna ljubavna veza s Doyleom Bramhallom s kojom je u vezi već više od 5 godina.