Psihički slom kojem su svjedočili mediji bio je rezultat uzimanja 30 tableta na recept, otkrio je odvjetnik bivšeg managera Britney Spears.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Na opasnom raskrižju postavljen znak Nakon objave na DNEVNIK.hr-u na opasno raskrižje postavili znak, a gradonačelnik zatražio uređenje pješačkog prijelaza Britney Spears - 2 Tko je smjestio Britney Spears? Potresni film o gubitku kontrole nad vlastitim životom posrnule pjevačice!

Već na samom početku suđenja, otkriveni su novi detalji iz privatnog života posrnule pop princeze. 'Britney je uzela 30 tableta koje su joj bile prepisane i to je rezultiralo njezinim neslavnim psihičkim slomom. Tad je i obrijala glavu kako bi izbjegla test na drogu uz pomoć pramena kose', otkrio je odvjetnik Sama Luftija, a senzaciju je potpomogao izjavom da je Britney bila ovisna o 'speedu' kad su se ona i njezin bivši manager upoznali, prenosi RadarOnline detalje sa suđenja.

>> Pod stalnom je kontrolom oca i zaručnika

Lufti je u pomoć pozvao čak i Britneynu majku, međutim, ona se oglušila. Glavni argumenti koji idu njemu u korist bili su ti da se trudio i uspijevao je vratiti na pravi put jer je strahovao da će se predozirati dok je pod njegovom direktivom. Prije nego što je pristao biti njezin odvjetnik, zahtijevao je da psi tragači pregledaju njezin dom i ona je pristala na njegove uvjete. 'Psi su ostatke droge nanjušili na tepisima na kojima su puzala njezina djeca', otkrio je odvjetnik.

>> I Britney boluje od neizlječive autoimune bolesti!

Luftijev odvjetnik tvrdi da je Britney njemu iza leđa unajmila tim koji joj je odobrio nastup na dodjeli MTV-jevih nagrada, unatoč njegovim neslaganjima koja su se naposljetku, tvrdi, pokazala točnima jer se performans pretvorio u debakl – Britney još nije skinula višak kilograma nakupljen tijekom trudnoće i nije bila spremna za nastup.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook