Nije ni ona!

Ovo nitko nije očekivao: Na Grašinu koncertu Petar kleknuo i zaprosio svoju Danijelu

Petar Grašo, prosidba (Foto: YouTube) Petar Grašo, prosidba (Foto: YouTube) Youtube 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo, prosidba (Foto: YouTube) Petar Grašo (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Petar Grašo (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Petar Grašo (Dnevnik.hr) Galerija

Petar Grašo sinoć je u Makarskoj pomogao obožavateljima da se zaruče.

Prosidbe na koncertima nisu rijetka pojava.

Pogledaj i ovo Hana Huljić, 2014. godina zanimljiv odabir... Ovako je Hana Huljić izgledala dok su Grašo i Danijela razmišljali o imenima za djecu, nije ni slutila što će joj se dogoditi osam godina kasnije!

Jedna romantična dogodila se i na sinoćnjem koncertu Petra Graše u Makarskoj, a da stvar bude još zanimljivija, djevojka i mladić koji su bili glavne zvijezde zovu se Petar i Danijela.

Poznato je kako je Grašina dugogodišnja djevojka Danijela Martinović pa je cijela stvar postala još simpatičnija.

"Ova pisma se zove 'Ako te pitaju'. Ja sam već sve pita", napravio je uvod 42- godišnji glazbenik prije nego je drugi, nervozniji Petar stajao pored njega, čekajući da klekne pred svoju Danijelu.

"Petar ima nešto pitat. Petre pitaj na glas, pitaj odmah i pitaj tako da te svi čuju!" poručio mu je zatim glazbenik, a njegov je imenjak kleknuo. Danijela je rekla "da" te uzela prsten na oduševljenje brojne publike.

Grašo je snimku prosidbe objavio na svojim društvenim profilima te napisao: "Igla nije mogla pasti sinoć na ljetnoj pozornici u Makarskoj, ali je zato pala prosidba. Čestitamo i neka im je sretno od srca!"

Čestitke budućim mladencima!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene