Petar Grašo sinoć je u Makarskoj pomogao obožavateljima da se zaruče.

Galerija


Prosidbe na koncertima nisu rijetka pojava.

Vezani članci Petar Grašo snimio koncert na praznom Peristilu - 3 Najneobičniji koncert Petra Graše, svirao na praznom Peristilu: "Nisam se puno dvoumio" Slika nije dostupna Estradni par planira potomstvo - 'Želim da naslijedi crtu da voli'

Jedna romantična dogodila se i na sinoćnjem koncertu Petra Graše u Makarskoj, a da stvar bude još zanimljivija, djevojka i mladić koji su bili glavne zvijezde zovu se Petar i Danijela.

Poznato je kako je Grašina dugogodišnja djevojka Danijela Martinović pa je cijela stvar postala još simpatičnija.

"Ova pisma se zove 'Ako te pitaju'. Ja sam već sve pita", napravio je uvod 42- godišnji glazbenik prije nego je drugi, nervozniji Petar stajao pored njega, čekajući da klekne pred svoju Danijelu.

"Petar ima nešto pitat. Petre pitaj na glas, pitaj odmah i pitaj tako da te svi čuju!" poručio mu je zatim glazbenik, a njegov je imenjak kleknuo. Danijela je rekla "da" te uzela prsten na oduševljenje brojne publike.

Grašo je snimku prosidbe objavio na svojim društvenim profilima te napisao: "Igla nije mogla pasti sinoć na ljetnoj pozornici u Makarskoj, ali je zato pala prosidba. Čestitamo i neka im je sretno od srca!"

Čestitke budućim mladencima!