Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amanda je putem Twittera fanovima poručila kako je niz skandala koji su se dogodili u zadnjih tjedana samo jedna velika zabuna i kako ona nastavlja sa svojom karijerom punom parom.


Glumca Amanda Bynes nastavlja sa svojim bizarnim ponašanjem. Nakon što je uhićena zbog posjedovanja marihuane, Amanda je tijekom ovog vikenda poručila Rihanni: 'Chris Brown te pretukao jer nisi dovoljno lijepa'.

>> Obračun na Twitteru: 'Pretukao te jer nisi dovoljno lijepa'

Vezani članci Dvojac pao s 481 kilogramom marihuane - 4 Pala dvojica dilera nedaleko od Zaboka: Kombijem prevozili gotovo pola tone marihuane Policija uhvatila dilera u Zagrebu - 1 Pao diler na zagrebačkoj Trešnjevci: Policija kod njega pronašla kokain, marihuanu, vagu i novac

No, Amanda se ni tu nije zaustavila. Ponovno je putem svog Twittera poslala poruku javnosti rekavši kako je policija grada New Yorka 'ilegalno' ušla u njezin stan, ali i da su je seksualno napastovali prije uhićenja stoga ih je odlučila tužiti. Zanimljivo je kako je dodala da je alergična na drogu i alkohol te da sigurno nije bila u pijanom ili 'napušenom' stanju kad su je priveli pred suca.

Amanda je tijekom ponedjeljka nastavila sa svojim bizarnim porukama pa je napisala fanovima: 'Radujte se, uskoro ćete me vidjeti u glazbenim spotovima! Vraćam se u formu i 'sređujem' nos! Jako se radujem dugoj i prekrasnoj karijeri pjevačice i reperice!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook