Protiv Egipćanke je pokrenut postupak zbog poticanja na razvratnost, a zatvorske rešetke čekaju i njezinog dečka koji je u međuvremenu prebjegao u Tunis.


Egipatska pjevačica Reda el-Fouly uhićena je prije nekoliko dana jer je neprimjereno plesala i previše otkrila za tamošnje standarde u nedavno objavljenom spotu za pjesmu Sib Eddi (u prijevodu ruke k sebi). 

Bila je seks simbol osamdesetih: I na pragu 50-e oduzima dah

Vezani članci Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 2 Skandal u Srbiji, Vučićeva koalicijskog partnera optužuju da je podvodio djevojčice: "Znalo se da poslije zabava one idu s njim" Slika nije dostupna Četiri vagona iskočila iz tračnica u Egiptu: 11 umrlih, a 98 ozlijeđenih

Tužiteljstvo u Gizi je potvrdilo da će protiv nje biti pokrenut postupak zbog poticanja na razvratnost, no zasad nije poznato kakva je kazna čeka ukoliko bude proglašena krivom.

El-Fouly je u spotu nastupila uz svog dečka Waela Elsedekia, koji bi se također našao iza rešetaka da na vrijeme nije shvatio što mu se sprema i prebjegao u Tunis.

Policija je raspisala tjeralicu i za trećom osobom koju je nakratko moguće vidjeti u spotu, a za koju se vjeruje da je režirala sporno djelo.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook