Mogu li najnoviji dokazi riješiti slučaj stravičnog ubojstva?


Ubojstvo Jelene Krsmanović diglo je cijeli Balkan na noge. Hasib Jahović, inače stric pjevačice Emine Jahović, možda ima ključni dokaz koji bi mogao rasvijetliti ubojstvo Jelene. Naime, Hasib posjeduje snimku na kojoj bi se mogao vidjeti ubojica jer jedna od kamera bila je usmjerena prema nasipu u Crvenki.

Vezani članci Slika nije dostupna Poznat ubojica ubijene pjevačice! USKORO UHIĆENJE Slika nije dostupna Kćer ubijene misli da je majka nestala. Boji se za oca

'Inspektori u civilu uzeli su hard disk na kojem je snimka, jer se nadaju da bi na njemu mogli vidjeti je li Jelena bila na nasipu, te je li ju ubojica tu napao, ili makar da na snimci uoče nekog sumnjivog. Međutim, pitanje je jesu li kamere išta zabilježile, i ako jesu, hoće li će ovisno od kvalitete snimke moći nešto razaznati' – govori sugovornik lista Alo blizak istrazi.

Kćerka ubijene pjevačice i dalje ne zna da joj je majka ubijena.

Ono što svakako policiji nedostaje jest glavni dokaz – oružje kojim je pjevačica ubijena. Policija temeljito provjerava i svu komunikaciju putem mobilnih telefona zabilježenu na tom području.
 

 

USKORO..NOVA PESMA..

A photo posted by Jelena Krsmanović (@jecakrsmanovic) on