Neviđena ideja oduševila je privilegirane zvijezde u Hollywoodu na dodjeli Oscara 2017. Na dodjelu nagrada upala im je turistička tura.


Neviđenu ideju na Oscarima dosad pokazao je Jimmy Kimmel kada je turističku turu uveo na dodjelu Oscara u Dolby Theater. Dok su turisti bili uvjereni da idu u muzej, nemalo su se iznenadili shvativši da su na dodjeli nagrada. Iako dobrano iznenađeni, turisti su vrlo smireno reagirali na mnoštvo zvijezda.

Vezani članci Can You Ever Forgive Me (Foto: Profimedia) - 2 Prepoznajete li ju? Debeljuca iz "Djeveruša" dokazala da je spremna za ozbiljne uloge Green Book (Foto: Profimedia) ''Zelena knjiga“ sa zlatnom porukom: Kandidat za pet Oscara koji svojom toplinom hrani dušu

S nekima su se fotografirali, upoznali i čestitali im na uspjehu. Najsrdačnije su reagirali Ryan Gosling, Meryl Streep, Nicole Kidman te Denzel Washington. Dok su Meryl i Nicole turisti ljubili ruke, Denzel Washington postao je čak i "svećenik" te je vjenčao par koji će se vjenčati za dva tjedna.