Leonardo DiCaprio je napokon osvojio Oscara, internet poludio, a skupa s njima i naši susjedi su proslavili ovu pobjedu.


Već i ptice na grani znaju da se Leonardo DiCaprio napokon domogao svog prvog Oscara. Sasvim zasluženo je pokupio zlatni kipić za glavnu mušku ulogu u filmu 'The Revenant', a naši susjedi su bili najavili veliku proslavu ako Leo dobije Oscara.

Vezani članci Kirk Douglas (Foto: AFP) Preminula holivudska legenda i oskarovac Kirk Douglas, ožalošćeni sin poručio: ''Za svijet je bio legenda, meni je bio samo tata'' Slika nije dostupna NE SLAŽU SE SVI 'Leonardo DiCaprio nije zaslužio Oscara'

Leovu pobjedu trebali su proslaviti na beogradskog Trgu Republike, no okupljanje se ipak nije organiziralo te je plan propao. No, nije to naše susjede previše omelo, oni su se jednostavno prebacili na društvene mreže. Već smo pisali o tome kako je Internet poludio kada je DiCaprio proglašen pobjednikom, a sada su i Srbi odlučili napraviti svoju verziju čestitke. Bili su vrlo domišljati i kreativni, te je tako nastala 'ikona Svetog Lea Oskaromučenika'.