Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rajko Dujmić izbačen je iz benda Novi fosili, no on ne misli šutiti.


Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec poručili su da više ne mogu raditi s Rajkom Dujmićem jer već trideset godina vodi bitku s ovisnošću što je bio i razlog raspada benda početkom 90-tih.

Vezani članci Slika nije dostupna Drama odjeknula u domaćim medijima: 'To je sve prepuno laži' Slika nije dostupna Novi Fosili ostali bez člana: Prisilno hospitaliziran u Vrapču!

Izbacivanje ga je iznimno pogodilo, no pomirio se s tim. 'Imam mnogo trka u nogama i to mi daje kondorova krila. Nisam nekakav kolibrić. Teško se dižem, no kad se dignem, ostajem na visini. Ne brinite za mene, bit ću ja dobro', rekao je Rajko Dujmić za  24sata.

Novi Fosili ostali bez Rajka Dujmića koji je prisilno hospitaliziran u bolnici Vrapče

Prve pjesme koje je Dujmić napisao za Fosile bile su 'Sanjaj me' i 'Da te ne volim' 1972. u Poreču, a do ulaska u bend svirao je orgulje u rock operi 'Gubec beg' trećoj rock operi koja je postavljena u svijetu. No Rajko već ima plan i budućnost vidi u duhovnoj glazbi.

'Gibonni i ja radimo na CD-u s duhovnom glazbom. Velika mi je želja napisati i misu za mlade', kaže Dujmić koji je već skladao duhovnu pjesmu 'Moja ljubav si ti', 

Rajko ima i Porina za životno djelo, a njegova pjesma 'Rock Me Baby' jedina je hrvatska pobjednica na Eurosongu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook