U trenutku kad je imala šestero djece, umjetnom oplodnjom dobila je još osmero, a sve to dok je primala socijalnu pomoć


Proslavila se u cijelom svijetu kao "Octomom" (oktomama), postavši poznato ime u svijetu zahvaljujući svom neobičnom potezu. Nadya Suleman iznenadila je svijet kada je 2009. godine putem umjetne oplodnje usadila 12 embrija te na kraju zatrudnjela i rodila osmero djece. Već je tada primala socijalnu pomoć i bila majka šestero djece, pa je njen potez u SAD-u, ali i ostatku svijeta, bio jako kontroverzan.

No, danas kaže, za tom odlukom ni najmanje ne žali. Majka je četrnaestero djece, i sve ih podjednako voli. U ispovijesti za emisiju "Good Morning America" rekla je da joj je slava ipak donijela jako puno lošeg u životu. Zbog brojne djece radila je mnoge stvari na koje nije ponosna. Postala je striptizeta te je čak objavila vlastiti porno uradak da bi ih sve prehranila. Uslijed brojnih problema, navukla se na tablete te završila i na odvikavanju.

Octomom (Foto: Getty)

"Prijelomni trenutak dogodio se kad sam shvatila da moja kćerka pleše u mojoj odjeći za striptiz. Tada sam znala da se moram promijeniti. Rekla sam sama sebi da ću radije biti striptizeta nego dopustiti da se moje cure osjećaju manje vrijedno", kroz suze je ispričala Nadya, koja se danas odaziva na ime Natalie. "Žao mi je ako sam ikog povrijedila svojim postupcima", dodala je. Danas su ti dani iza nje te na pola radnog vremena radi kao obiteljska savjetnica. Iako i dalje prima pomoć od države, danas radi normalan posao i brine za svoju obitelj. Razgovor Natalie Suleman i novinarke možete pogledati ovdje.

Octomom (Foto: Getty)