Na Facebooku svako malo osvane neka nova grupa, no ova je podigla mnogo prašine.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Katarina Jusić Snijeg i orkanski vjetar stvorili kaos na cestama: Zabilježene brojne nesreće, vozači na jednu stvar i dalje moraju posebno paziti Prevrnula se prikolica na autocesti A1 01 Snijeg i orkanska bura stvaraju velike probleme u prometu: Na A1 prevrnula se prikolica, ne putujte ako ne morate

40-godišnja Leanne Myers pokrenula je novi hit na Facebooku. Prije samo nekoliko dana snimila je sa susjedom golišave fotografije na snijegu, objavila je u svojoj grupi, a nakon par dana za nju su svi znali!

>> Zar su stvarno mislili da nitko neće primijetiti da su GOLI?!

Njezin trend odlučili su mnogi Britanci, pa su se odvažili i pozirali u golišavom izdanju na hladnoći. Nije uobičajeno da padne toliko snijega u Britaniji, pa su oni brže bolje odlučili iskoristiti trenutak i proveseliti se. Fotografije se objavljuju na Facebook grupi Wiltshire Lets get naked in the snow koja ima više od pet tisuća 'lajkova', pristiglo je više od 250 slika u javni album.

Iako je počelo kao zezancija, Leanne je cijelu golišavu akcju pretvorila u nešto pozitivno pa je sve korisnike pozvala neka doniraju novac za lokalnu bolnicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook