Kao Romeo i Julia

U ugodnom društvu: "Najveći tragičar" Svjetskog prvenstva pozirao s jednom od najpoznatijih glumica na svijetu

Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) Nikola Kalinić (Foto: Instagram) +0 Julia Roberts (Foto: Getty) Galerija

Domaći nogometaš Nikola Kalinić javio se iz Los Angelesa.

Domaći nogometaš javio se iz Los Angelesa.

Pogledaj i ovo Eric Roberts "pohvalili su našu produkciju" Brat holivudske miljenice stigao je u Osijek gdje je započeo snimanje filma pod palicom hrvatskog producenta!

30-godišnjeg Nikolu Kalinića mnogi smatraju najvećim tragičarem nedavno održanog Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji s obzirom na to da ga je izbornik Zlatko Dalić poslao kući već nakon prve utakmice.

Nikola je negodovao zbog jakih bolova u leđima, zbog čega je odmah nakon utakmice krenuo za Hrvatsku, a nedavno je i odbio primiti osvojenu srebrnu medalju, jer smatra kako ju nije zaslužio.

 

A post shared by Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on

No da mu u životu nije baš sve tako crno, igrač talijanskog Milana otkrio je na Instagramu, gdje se pohvalio ugodnim druženjem s jednom od najpoznatijih holivudskih glumaca, 50-godišnjom Julijom Roberts.

"Zgodna žena" spremno je pozirala s našim nogometašem, a u komentarima se javio i Ivan Perišić. "Vi ste Romeo i Julia. Kakva si ti zvijezda", poručio je suigraču.

 

A post shared by Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on

Nogometaš i glumica navodno su se sreli na stadionu kluba Los Angeles Galaxy, a nekoliko sati prije toga Kalinić se fotografirao i sa Zlatanom Ibrahimovićem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene