Kelly McGillis proslavila se te 1986. godine kada je u filmu ''Top Gun'' odigrala ulogu instruktorice Charlie

Galerija


Kelly McGillis, čiji je vrhunac karijere bila uloga u filmu ''Top Gun'', nakon velikog uspjeha posvetila se manjim ulogama, radu u kazalištu i svojoj obitelji. Danas 60-godišnjakinja prije 32 godine u filmu je utjelovila ulogu instruktorice Charlie za kojom glavu izgubi Tom Cruise.

Kelly McGillis (Foto: Profimedia)
Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Ova žena nekad je bila seks-simbol '80-ih i fatalna plavuša koja je mamila uzdahe, znate o kome je riječ? Tom Cruise (Foto: Screenshot) Stigao trailer za jedan od najiščekivanijih filmskih nastavaka o kojem se priča već godinama!

Osamdesetih je osim glumom osvajala i atraktivnim izgledom. Tada je postala seks-simbol i za nju je to bio vrhunac slave, no s godinama joj je to prestalo biti na prvom mjestu. U javnosti se danas rijetko pojavljuje, a i kada to učini, mnogi ju jedva prepoznaju jer se jako promijenila. Godine su učinile svoje pa je Kelly nakupila kilograme, ali i skratila nekad prepoznatljivu, kovrčavu kosu.

Kelly McGillis (Foto: Profimedia)
Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nedavno se pojavila informacija da se snima nastavak ''Top Guna'', a prema prvim informacijama, dio ekipe će se ponoviti, među njima i Val Kilmer, no navodno će upravo Kelly biti ta koju ovoga puta nećemo gledati u filmu. Nekad uspješna glumica godinama se pokušavala vratiti na velike ekrane, ali joj, kako je rekla, uloge nitko nije nudio jer se zapustila i odbijala otići na estetske operacije.

Kelly se udavala dva puta, ima dvoje djece, a 2010. godine svijetu je obznanila da je lezbijka.

Kelly McGillis (Foto: Profimedia)
Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia