Rijetko pojavljivanje

Sjećate se nekad fatalne plavuše iz ''Top Guna'' koja je zavela Cruisea? Ovako izgleda 32 godine od filma

Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) +0 Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Galerija

Kelly McGillis proslavila se te 1986. godine kada je u filmu ''Top Gun'' odigrala ulogu instruktorice Charlie

Kelly McGillis, čiji je vrhunac karijere bila uloga u filmu ''Top Gun'', nakon velikog uspjeha posvetila se manjim ulogama, radu u kazalištu i svojoj obitelji. Danas 60-godišnjakinja prije 32 godine u filmu je utjelovila ulogu instruktorice Charlie za kojom glavu izgubi Tom Cruise.

Pogledaj i ovo Tom Cruise, Kate Middleton Vješto to skriva Svi su primijetili nešto čudno dok je Tom Cruise stajao pored Kate Middleton, a evo i u čemu je tajna

Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Osamdesetih je osim glumom osvajala i atraktivnim izgledom. Tada je postala seks-simbol i za nju je to bio vrhunac slave, no s godinama joj je to prestalo biti na prvom mjestu. U javnosti se danas rijetko pojavljuje, a i kada to učini, mnogi ju jedva prepoznaju jer se jako promijenila. Godine su učinile svoje pa je Kelly nakupila kilograme, ali i skratila nekad prepoznatljivu, kovrčavu kosu.

Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nedavno se pojavila informacija da se snima nastavak ''Top Guna'', a prema prvim informacijama, dio ekipe će se ponoviti, među njima i Val Kilmer, no navodno će upravo Kelly biti ta koju ovoga puta nećemo gledati u filmu. Nekad uspješna glumica godinama se pokušavala vratiti na velike ekrane, ali joj, kako je rekla, uloge nitko nije nudio jer se zapustila i odbijala otići na estetske operacije.

Kelly se udavala dva puta, ima dvoje djece, a 2010. godine svijetu je obznanila da je lezbijka.

Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene