Shia LaBeouf snima biografski film o vlastitom odrastanju i odnosu s ocem Jeffreyem, koji je uvelike utjecao na njega kao osobu

Galerija


Jedan od zločestijih dečkiju Hollywooda Shia LaBeouf na posljednjim snimljenim fotografijama jedva nam je prepoznatljiv. No riječ je o transformaciji u ulogu ovisnika o heroinu i osuđenom pedofilu, za potrebe snimanja novog filma. I to ne bilo kakvog filma. Riječ je o biografskom filmu “Honey Boy“ u kojem Shia glumi vlastitog oca Jeffreya.

Shia LaBeouf (Foto: Profimedia)
Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Antonio Lujak (Foto: Instagram) "Dubrovački Apolon" svojom pojavom oduzima dah kupačicama: Ima li djevojku? Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Holivudski miljenik smatra da slavu duguje isključivo jednome: "Život bi mi bio drastično drugačiji"

Doista, glumac jako sliči na svog oca u mlađim danima, zahvaljujući proćelavoj periki i odjeći koju je odjenuo.
Scenarij za film o svom životu, odnosno djetinjstvu i odnosu s ocem Jeffreyem napisao je on sam tijekom odvikavanja i rehabilitacije koje mu je odredio sud i koje je trajalo deset tjedana.

Shia LaBeouf (Foto: Profimedia)
Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Glumac i redatelj izjavio je za magazin Esquire kako će sigurno opet dobiti niz kritika: “Opet se ne zna nositi sa svojim problemima i prihvatiti ih, već svu krivnju i odgovornost za svoje probleme svaljuje na vlastitog oca. No otac mi je puno toga pružio, a njegovo nasljeđe prema meni je zapravo emocionalno. I nije ostavilo loše posljedice na mene. Oblikovao je moju ličnost i to je blagoslov." 

Shia LaBeouf glumačku je karijeru započeo na  Disney Channelu, a najpoznatije filmske uloge su mu u filmovima Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, Oko sokolovo, Charliejevi anđeli 2: Punom brzinom te naravno Transformeri, Transformeri: Osveta poraženih i Transformeri: Tamna strana Mjeseca.