Postala navijačica

Srpska zvijezda u Maksimiru? 'Navijam za pobjednike'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometna utakmica Hrvatska – Srbija se polako ali sigurno zahuktava. Sada je i Soraja najavila kako planira doći u Zagreb.

Iako je najpoznatija kao reality zvijedza iz Srbije, Soraja je odlučna u tome da je se prepozna i kao Playbojevu zečicu.

Pogledaj i ovo showbuzz zaintrigirala Ukrajince STARLETIN DOKUMENTARAC Soraja progovorila o vezama i plastičnim operacijama

Osim toga, počela je pratiti i nogomet jer kaže kako uživa u igri.U nogometnom meču Hrvatska – Srbija, Soraja nije sigurna za koga bi navijala.

'Možda ću ići u Zagreb da pratim utakmicu, pa ću vam poslije javiti utiske', rekla je Soraja za Kurir koji pak ističe kako to neće biti moguće jer su ulaznice za stadion personalizirane i neće moći samo tako ući na stadion.

'Iskrena da budem, ne poznajem nijednog nogometaša. Mislim da će biti žestoka borba, ko' preživi, pričat će', rekla je Soraja koja priznaje da nije velika obožavateljica nogometa no u svakom će se slučaju radovati golovima obje ekipe.

>> Nives Celzijus: 'Vi kao da zaboravljate da sam ja Srpkinja'

'Navijam za pobjednike. Nikada nisam vatreno navijala i pratila utakmice, ali u posljednje vrijeme volim pogledati. Ne postoji najbolji tim, svi su dobri na svoj način. To je ipak igra', zaključila je atraktivna brineta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene