Opet slobodna

'Nisam uspjela kao supruga, ali nikada neću podbaciti kao majka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica ženske pop-grupe Atomic Kitten, Natasha Hamilton, u intervjuu za britanski magazin Closer progovorila je o nedavnom razvodu s poduzetnikom Riadom Errajiem.

Crvenokosoj Natashi Hamilton srušio se svijet kada je shvatila da je brak s poduzetnikom Riadom Errajiem gotov, ali joj snagu daju njihovi zajednički sinovi koji joj pomažu da se ne osjeća usamljeno.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Par je bio u braku šest godina i unatoč tome što nisu uspjeli, zauvijek će ih vezati njihova tri sina Josh, Harry i Alfie. 'Mislila sam da meni i Riadu ide dobro i da možemo prebroditi bilo kakav problem-ali nije ni bilo nikakvog problema, jednostavno smo se odvojili. Možda nisam uspjela kao supruga, ali nikad neću podbaciti kao majka', navela je 31-godišnja glumica, dodajući kako je za njihov razvod možda odgovoran i nedostatak intimnosti između nje i njezina bivšeg supruga Riada.

>> Helen Flanagan u strahu kako će joj lopov koji je ukrao mobitel objaviti golišave fotke koje su na njemu!

'Bili smo toliko zauzeti da se nismo vise ponašali kao par. Živjeli smo kao prijatelji, a ne kao muž i žena', dodala je Natasha pozirajući gola za Closer Magazin.

Ova pjevačica je najpopularnija članica pop-grupe Atomic Kitten, proslavljene planetarnim hitom 'Whole Again', a posljednih godina počela je razvijati i solo karijeru, ne samo kao pjevačica, već i kao glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene