Pjevačica i udovica Željka Ražnatovića, Ceca, uznemirena je i čeka reakciju policije.

Galerija


Svetlana Ražnatović Ceca, poznatija kao udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, ovog je vikenda bila na meti napadača koji su na prilično originalan način napali njezinu rezidenciju.

Vezani članci Butler Grill u kojem je došlo do uništavanja inventara (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Vandali uništavali lokal u Zadru: ''Urinirali su po restoranu, bacali stolce, gađali konobare čašama'' Snimka vandala (Foto: Dnevnik.hr) Skupina mladića terorizira susjedstvo u Solinu: "Djeca nemaju normalan život, ne mogu izaći van"

Naime, nepoznate su osobe s čak tri automobila pokušali ući u posjed tako što su automobilima udarali u ulazna vrata dvorišta Cecine kuće. Sve se to dogodilo u nedjelju nešto prije 7 sati ujutro.

Motiv napada nije poznat, a napadači su nakon što nisu uspjeli ''razvaliti'' vrata uputili u nepoznatom smjeru. Budući da se Cecu često povezuje s beogradskim podzemljem, mnogi sumnjaju da se radi o mafijaškom obračunu.

''Očekujem uhićenje tijekom dana. Policija ima snimke. Ovo je namjerni vandalistički napad u privatni posjed'', kazala je Ceca za Kurir.

Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL)
Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL)