'Treba prihvatiti starenje'

Možda Courtney ima 48 godina, no njezino lice je puno mlađe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U zadnjih nekoliko pojavljivanja na televiziji, poznata 'Prijateljica' iznenadila je svojim mladolikim izgledom.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Prosvjedi u Hollywoodu Nakon dugog štrajka Holivudski glumci ostvarili su svoj cilj, streaming servisi isplaćivat će im bonuse

Courteney Cox navršila je 48 godina,a u nedavno je intervjuu za New You otkrila koje su tajne njezinog mlađahnog izgleda.

'Spremna sam na sve i vrlo sam otvorena da što dulje prolongiram neizbježno', otvoreno je priznala glumica koja je bore izgladila tretmanima laserom Ulthera koji potiče proizvodnju kolagena, a uskoro će se povdrgnuti i laseru Fraxel kojim će maknuti tamne mrljice s kože na rukama, prsima i licu.

Courtney kaže kako se najbolje osjeća nakon vježbanja, kada nema šminke, ali ipak postoji pritisak Hollywooda koji diktira visoke standarde ljepote i fizičkog izgleda: 'Puno je pritisaka, ali David mi je uvijek znao reći da treba prihvatiti starenje i biti dostojanstven. Što se prije pomirite s time, život će biti lakši.'

Za nju je pravi primjer dostojanstvenog starenja kolegica Helen Mirren za koju kaže da je prelijepa i seksi, prepuna samopouzdanja i zbog toga može parirati bilo kojoj 30-godišnjakinji. Courtney teže pada starenje, no i dalje se dobro nosi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene