Dobro nam došao!

Dame, navalite: Jedan od najzgodnijih frajera na svijetu upravo se odmara u Splitu i mami uzdahe savršenim tijelom

Nyle DiMarco (Foto: Instagram) Nyle DiMarco (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nyle DiMarco (Foto: Instagram) Nyle DiMarco (Foto: Instagram) Nyle DiMarco (Foto: Instagram) Nyle DiMarco (Foto: Instagram) Nyle DiMarco (Foto: Instagram) +0 Nyle DiMarco (Foto: Instagram) Galerija

29-godišnji model pobijedio je u talent showu "America's Next Top Model" te je tu sve i počelo.

Prelijepog manekena gledali smo u 22. sezoni hit showa "America's Next Top Model".

Pogledaj i ovo Ultra 2023. - 5 u splitu je vatreno! Pogledajte neke od najluđih outfita s druge večeri Ultre, bilo je tu stvarno svega, koji je vama najviše zapeo za oko?

29-godišnji Nyle DiMarco danas je vrlo uspješan model kojeg u ostvarivanju modnih snova nije spriječila niti činjenica da je od rođenja gluh, baš kao i njegova majka koja je samostalno odgojila Nylea i njegovu braću koji su također gluhi.

 

A post shared by Nyle DiMarco (@nyledimarco) on

Na setu se Nyle snalazio uz pomoć prevoditelja, a u kući je s ostalim modelima komunicirao uz pomoć pametnog telefona. A osim što je jako zgodan, Nyle je i jako simpatičan pa je u trenu osvojio žiri, ali i brojnu publiku. Na kraju je i pobijedio te postao prvi gluhi maneken koji je osvojio ovu titulu.

 

A post shared by Nyle DiMarco (@nyledimarco) on

Pobjeda je bila odlična odskočna daska u modnom svijetu, jer Nyle danas radi punom parom, no uvijek nađe vremena za odmor i putovanja koja obožava.

A posljednjih dana model se odmara u Hrvatskoj, točnije u PrimoštenuSplitu, a fotografije i priče redovito objavljuje na Instagramu na kojem ga prati 1,7 milijuna obožavatelja.

Nyle DiMarco (Foto: Instagram) Nyle DiMarco (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Nyle je objavio i nekoliko privatnih poruka hrvatskih obožavatelja koji su ga vidjeli, no bili su presramežljivi da mu pristupe te ih je javno pozvao da ga sljedeći put slobodno pozdrave.

Nyle DiMarco (Foto: Instagram) Nyle DiMarco (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Zato ga i obožavamo te se nadamo kako će se lijepo provesti na našoj obali!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene