Mel B šokirala je javnost hrabrim priznanjem o ovisnostima s kojima se bori i skorom odlasku na odvikavanje u jednu britansku kliniku.

Galerija


Bivša članica popularne grupe Spice Girls Mel B hrabro je priznala da odlazi na odvikavanje od ovisnosti o drogama i seksu nakon teškog razdoblja i razvoda od bivšeg supruga Stephana Belafontea.

Vezani članci Slika nije dostupna Cure detalji o smrti zvijezde 'Ludih 70-ih' Slika nije dostupna 'Idem na odvikavanje. Zbogom, ljepotice!'

43-godišnja pjevačica u britansku kliniku za odvikavanje odlazi sljedeći mjesec nakon što joj je dijagnosticiran posttraumatski stresni poremećaj i to kako bi se što prije izliječila te bila što bolja majka svojoj djeci. 

Mel B je iskreno progovorila o odvikavanju kao ogromnom problemu s kojim se bori mnogo ljudi, a ona je stigla do kritične točke.

"Radila sam na svojoj knjizi "Brutally Honest" i bila sam prisiljena suočiti se sa svojim problemima. Bilo je to nevjerojatno traumatično iskustvo proizašlo iz loše veze i suočavanja s mnogo ozbiljnih problema u mom životu.

Iskreno pričam o problemu s alkoholom i konzumiram ga kako bi izbjegla bol, a to je ono što mnogi potajno rade", rekla je Mel za The Sun i dodala kako se ponekad teško nosi sa svim emocijama koje osjeća.

Mel B (Foto: Getty Images)
Mel B (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia