Čini se kako će biografska knjiga Mel B biti doista brutalno iskrena, sa šokantnim detaljima.

Galerija


Knjiga bivše članice grupe Spice Girls Mel B, "Brutally Honest" još uvijek nije objavljena, no iz dana u dan otkrivaju se šokantni detalji iz njenih poglavlja.

Vezani članci Naslovnica knjige Nježni ratnik Knjiga "Nježni ratnik" klasična je povijesna romansa jedne od najprodavanijih autorica New York Timesa Slika nije dostupna Završila u bolnici nakon što je pomiješala alkohol i tablete!

Naime, prema pisanju Mirrora, popularna pjevačica u knjizi otkriva kako je sa samo 14 godina prvi put poželjelja sama sebi oduzeti život, progutavši tablete, u svom prvom pozivu za pomoć.

Mel B (Foto: Getty Images)
Mel B (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Drugi put se predozirala u prosincu 2014., u dobi od 39 godina, kada je popila čak 200 tableta nakon čega je završila u bolnici na ispumpavanju želuca. U to je vrijeme vodilu bitku oko razvoda, sada već bivšeg supruga Stephena Belafontea.

Mel B (Foto: Getty Images)
Mel B, Stepheu Belafonte (FOTO: Getty)

 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.

Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.

Broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danm od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr.